!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Európai Független Minőségellenőrző Team
A minőség fogalma


Feigenbaum szerint a termék és a szolgáltatás minőségét a következők szerint határozhatjuk meg: a termék és szolgáltatás mindazon értékesítési, tervezési, gyártási és karbantartási jellemzőinek teljes összetettsége, amely által a termék és szolgáltatás a használat során kielégíti a vevő elvárásait.
 Crosby szerint a minőség az „igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát jelenti”. Ezek a definíciók is mind tartalmazzák a minőség rövid megfogalmazását, mely szerint a minőség a vevő elégedettsége vagy más meghatározás szerint a használatra való megfelelés, alkalmasság.
Ezek stratégiai jellegű meghatározások, mert arra összpontosítanak, hogy megpróbálják megérteni a vevői elvárások teljes körét, miközben a cég saját szervezetét úgy irányítja, hogy mindezen elvárásoknak megfeleljen.
 Shiba professzor (és a japánok) négy szintjét határozták meg a minőségnek. Az első szint a szabványnak, előírásnak való megfelelés, a második a vevők ismert igényének való megfelelés, a harmadik szinten már a megfelelő ár/költség viszony jelenti a szabályozó erőt, míg a negyedik szinten dolgozó szervezetek a felhasználók látens, ki nem mondott igényét célozzák meg. A szintek egymásra épülnek, az átjárhatóságot közöttük a folyamatos javítás biztosítja.
Nincs a világon olyan szervezet, amely csak a negyedik szintnek megfelelő terméket, szolgáltatást állít elő. Olyan sajnos van, amelyik csak az első szint elérésére képes. De az az életképes szervezet, amelyik rendelkezik a negyedik szint elérésének a képességével.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minősítés megrendelése

Árak

Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem tekinthetők árajánlatnak. Fenntartjuk a jogot az árak egyedi megállapítására.

Tájékoztató áraink tartalmazzák a vizsgálatnak, a bizonyítvány kiállításának és a nyilvántartásnak a költségeit, nem tartalmazzák az áfát.

Termékek száma Ft/termék
1 79.900,-
1 - 5 59.900,-
5 - 10 39.900,-
10 fölött egyedi ár

 

Gyártók leveleiből

Ugrásszerűen megnőttek az eladásaim mióta minősíttettem a ruháimat. A ráfordított összeg hamar visszajött, tehát azt mondhatom, hogy egy jó befektetés volt a minőségi logó megszerzése.
Ma Magyarországon óriási a bürokrácia, még az engedély megszerzéséhez is engedélyeket kell beszerezni, ezért kellemesen érintett a gyors és egyszerű ügyintézés a Qcteamnél.
Remélem a konkurenseim soha nem fognak tudomást szerezni erről a nagyszerű lehetőségről!

Nagyné Bene Piroska
Debrecen
 A műanyagiparban dolgozom, mint egyéni vállalkozó.
Az utóbbi években sok rendszeres megrendelést veszítettünk el a konkurencia (főleg a kínai konkurencia) miatt.
Az látható volt, hogy az árversenybe nem szabad belemennünk, mert akkor csak dolgozhatunk, de amit keresünk az a hidegvízre se lesz elég.
Kézenfekvő megoldásként kínálkozott a minőségi piac megcélzása, ahol egy prémium minőségért hajlandóak a vevők magasabb árat fizetni. Sajnos a vásárlók általában nem szakemberek és ezért nem mindig tudják megkülönböztetni a jó minőségű műanyag gyártmányokat, ezért  éltünk a minősítés lehetőségével, hogy ezáltal megkülönböztessük a jó minőségű gyártmányainkat a silányabb termékektől.
Ez a tervünk be is vált, a Qcteam által minősített gyártmányainkon rajta van az ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG pecsét és ezért azokat magasabb áron tudjuk értékesíteni.
Szívből ajánlom mindenkinek ezt a lehetőséget és köszönöm a Qcteamnek a segitséget.

Németh János
egyéni vállalkozó
Győr